Data Covid-19 di Indonesia

Update terakhir: 2020-07-03 16:07:08 WIB

Terkonfirmasi

60695+1301 Kasus
Dirawat30091
Meninggal3036
Sembuh27568

Positif COVID-19 Provinsi

Jawa Timur
13048
DKI Jakarta
11961
Sulawesi Selatan
5559
Jawa Tengah
4293

Perkembangan COVID-19

( )

Lirik Lagu 'Tatu' Bentuk Kepedulian Didi Kempot Pada Kaum Disabilitas

26 Maret 2020 09:15 WIB

Sonora.ID - Lirik lagu Tatu:

Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang

Nanging neng ati tansah kelingan

Manise janji – janjimu kuwi

Nglarani ati

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo

TATU sing ono ndodo

Perih rasane yen eling kowe

Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito

Opo anane

Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu

Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho

Opo anane

Ceritane tresno naliko biyen

Aku lan kowe

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo

TATU sing ono ndodo

Perih rasane yen eling kowe

Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito

Opo anane

Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu

Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho

Opo anane

Ceritane tresno naliko biyen

Aku lan kowe

Video Pilihan
KOMENTAR
92.0 fm
98.0 fm
90.4 fm
102.6 fm
93.3 fm
97.4 fm
98.9 fm
101.1 fm
96.0 fm
96.7 fm
99.8 fm
98.9 fm
98.8 fm
97.5 fm
91.3 fm
94.4 fm
91.8 fm
102.1 fm
95.9 fm
88.9 fm
101.8 fm
97.8 fm
101.1 fm
101.8 fm
101.1 Mhz Fm
101.2 fm
101.8 fm
102.1 fm