Lirik Lagu 'Kapalang Nyaah' By Abiel Jatnika Lengkap Dengan Video Klip
Lirik Lagu 'Kapalang Nyaah' By Abiel Jatnika Lengkap Dengan Video Klip ( Tangkap Layar)

Lirik Lagu 'Kapalang Nyaah' By Abiel Jatnika Lengkap Dengan Video Klip

1 Agustus 2020 20:00 WIB

Sonora.ID - Berikut Lirik Lagu 'Kapalang Nyaah' By Abiel Jatnika Lengkap Dengan Video Klip:

Teu wasa kedah ngantosan

Kanteunan mun lami

Hasrat hate ngagedur

Hoyong patarema dina soca sanaos sakiceup

Ieu hate teu puguh rasa

Da bongan kapalang nyaah

Mondok ge teu tibra

Kanteunan ngimpen simpe

Sok hoyong ngebatkeun lamunan anjeun

Nu sakitu anteungna ngogo teuteupan

Sok hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun

Tapi karasa asa leuwih kasiksa nalangsa

Mun tea mah anjeun rek ngagoda

Duh gening ku tega

Ieu hate teu puguh rasa

Da bongan kapalang nyaah

Mondok ge teu tibra

Kanteunan ngimpen simpe

Sok hoyong ngebatkeun lamunan anjeun

Nya sakitu anteungna ngogo teuteupan

Sok hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun

Tapi karasa asa leuwih kasiksa nalangsa

Mun tea mah anjeun rek ngagoda

Duh gening ku tega

Video Pilihan
KOMENTAR
92.0 fm
98.0 fm
90.4 fm
102.6 fm
93.3 fm
97.4 fm
98.9 fm
101.1 fm
96.0 fm
96.7 fm
99.8 fm
98.9 fm
98.8 fm
97.5 fm
91.3 fm
94.4 fm
91.8 fm
102.1 fm
95.9 fm
88.9 fm
101.8 fm
97.8 fm
101.1 fm
101.8 fm
101.1 Mhz Fm
101.2 fm
101.8 fm
102.1 fm