Lirik Lagu ‘Nutupi Laraku’ yang Dinyanyikan Ulang oleh Syahiba Saufa
Lirik Lagu ‘Nutupi Laraku’ yang Dinyanyikan Ulang oleh Syahiba Saufa ( Youtube Aneka Safari Records)

Lirik Lagu ‘Nutupi Laraku’ yang Dinyanyikan Ulang oleh Syahiba Saufa

17 September 2020 12:15 WIB

Sonora.ID - Lagu yang berjudul ‘Nutupi Laraku’ ini adalah lagu yang dinyanyikan oleh Intan Rahma, yang dirilis pertama kali pada tahun 2019 yang lalu.

Lagu ini kembali menjadi trending setelah dinyanyikan ulang oleh Syahiba Saufa dan videonya dirilis pada 16 September 2020.

Berikut ini adalah Lirik LaguNutupi Laraku’ yang dinyanyikan ulang oleh Syahiba Saufa.

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi Laraku

Soyo adoh mung gawe ragu
Opo isoh yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro
Aku ra popo, ning atiku
sing rung kulino

Baca Juga: Lirik Lagu ‘Pingin Nangis Tapi Isin’ Milik Syahiba Saufa, Wis kadung sayang, kowe malah ngilang

Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi Laraku

Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Baca Juga: Lirik Lagu dan Chord Gitar ‘Aku Ra Mundur Dek (Tepung Kanji)'

Video Pilihan
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE
Laporkan Komentar
Terima kasih. Kami sudah menerima laporan Anda. Kami akan menghapus komentar yang bertentangan dengan Panduan Komunitas dan UU ITE.
92.0 fm
98.0 fm
90.4 fm
102.6 fm
93.3 fm
97.4 fm
98.9 fm
101.1 fm
96.0 fm
96.7 fm
99.8 fm
98.9 fm
98.8 fm
90.8 fm
97.5 fm
91.3 fm
94.4 fm
91.8 fm
102.1 fm
98.8 fm
95.9 fm
88.9 fm
101.8 fm
97.8 fm
101.1 fm
101.8 fm
101.1 Mhz Fm
101.2 fm
101.8 fm
102.1 fm