Lirik Lagu 'Kudune Kita' Yang Dipopulerkan Dian Anic Feat Kancil
Lirik Lagu 'Kudune Kita' Yang Dipopulerkan Dian Anic Feat Kancil ( Youtube)

Lirik Lagu 'Kudune Kita' Yang Dipopulerkan Dian Anic Feat Kancil

17 September 2020 16:15 WIB

Sonora.ID - Lirik Lagu Kudune Kita Dian Anic & Juned Kancil :

Duh mengkenen rasane ati

Nerima kenyataan

Batin kaya rasane sedih

Ninggal sampean

Sebenere kudune kita ndodok karo sira

Lamun ora sira kegoda harta lan benda

Nanging sewise tek sadari sun ngucapaken selamat

Sebab sun ora sida kawin karo wadon penghianat

Kang aja ngomong mengkonon sun cuma ana wadon

Sing kudu nurut ning wong tua sing nyaiapaken jodone kula

Duh mengkenen rasane ati

Nerima kenyataan

Reff:

Sun ngucapaken selamat

Ning pesta pernikahane

Selamat wis ninggalaken

Wong sing sayang gede cintane

Najan bli sida kawinan

Seneng kakange kondangan

Bli sida dadi lakine

Cukup dadi undangan bae

Najan sun lara ati

Sun kudu nerima

Takdir Illahi…

Sebenere kudune kita ndodok karo sira

Lamun ora sira kegoda harta lan benda

Nanging sewise tek sadari sun ngucapaken selamat

Sebab sun ora sida kawin karo wadon penghianat

Kang aja ngomong mengkonon sun cuma ana wadon

Sing kudu nurut ning wong tua sing nyaiapaken jodone kula

Duh mengkenen rasane ati

Nerima kenyataan

Reff:

Sun ngucapaken selamat

Ning pesta pernikahane

Selamat wis ninggalaken

Wong sing sayang gede cintane

Najan bli sida kawinan

Seneng kakange kondangan

Bli sida dadi lakine

Cukup dadi undangan bae

Najan sun lara ati

Sun kudu nerima

Takdir Illahi…

Sebenere kudune kita ndodok karo sira

Lamun ora sira kegoda harta lan benda

Nanging sewise tek sadari sun ngucapaken selamat

Sebab sun ora sida kawin karo wadon penghianat

Kang aja ngomong mengkonon sun cuma ana wadon

Sing kudu nurut ning wong tua sing nyaiapaken jodone kula

Duh mengkenen rasane ati

Nerima kenyataan

Video Pilihan
KOMENTAR
92.0 fm
98.0 fm
90.4 fm
102.6 fm
93.3 fm
97.4 fm
98.9 fm
101.1 fm
96.0 fm
96.7 fm
99.8 fm
98.9 fm
98.8 fm
97.5 fm
91.3 fm
94.4 fm
91.8 fm
102.1 fm
95.9 fm
88.9 fm
101.8 fm
97.8 fm
101.1 fm
101.8 fm
101.1 Mhz Fm
101.2 fm
101.8 fm
102.1 fm