Lirik Lagu ‘Ndasku Mumet Ndasmu Piye’ yang Dinyanyikan oleh Happy Asmara
Lirik Lagu ‘Ndasku Mumet Ndasmu Piye’ yang Dinyanyikan oleh Happy Asmara ( YouTube FORTUNA ENTERPRISE)

Lirik Lagu ‘Ndasku Mumet Ndasmu Piye’ yang Dinyanyikan oleh Happy Asmara

24 September 2020 18:15 WIB

Sonora.ID - Lagu yang berjudul ‘Ndasku Mumet Ndasmu Piye’ ini adalah lagu yang dinyanyikan oleh Happy Asmara dengan versi Remix.

Video klip lagu ini pertama kali dirilis pada tanggal 19 September 2020 dan saat ini menduduki peringkat 49 dalam trending YouTube Indonesia.

Berikut ini adalah Lirik LaguNdasku Mumet Ndasmu Piye’ milik Happy Asmara.

yen tak pikir pikir, tak terus terusne
raono gunane, raono untunge
tiwas sirah mumet pikiran sumpek
mending nyanyi wae nentremke pikirane

pethuk kanca omong ngene
pethuk tangga omong nongo
aku bingung piye solusine
masalah raono entek’e
sabendino tumpuk undung koyo bata

sega liwet lawuh tempe
ndasku mumet ndasmu piye
bolah ruwet dinggo nyethe
bathukku anget bathukku piye

Baca Juga: Chord Gitar Lagu 'Golek Liyane' - Happy Asmara, Lungamu ninggal kenangan

kenikir ning sor wit kates
yen dipikir iso stress
enek tikus numpak sedan
mikir terus iso edan

pethuk kanca omong ngene
pethuk tangga omong nongo
aku bingung piye solusine
masalah raono entek’e
sabendino tumpuk undung koyo bata

sega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piye
bolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piye
kenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stress
enek tikus numpak sedan, mikir terus iso edan

sega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piye
bolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piye
kenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stress
enek tikus numpak sedan, mikir terus iso edan

ndasku mumet ndasmu piye, ndasku mumet ndasmu piye
ndasku mumet ndasmu piye

Baca Juga: Lirik Lagu 'I Love You, You Love Me, We Are Happy Family' - Barney

Video Pilihan
KOMENTAR
92.0 fm
98.0 fm
90.4 fm
102.6 fm
93.3 fm
97.4 fm
98.9 fm
101.1 fm
96.0 fm
96.7 fm
99.8 fm
98.9 fm
98.8 fm
97.5 fm
91.3 fm
94.4 fm
91.8 fm
102.1 fm
95.9 fm
88.9 fm
101.8 fm
97.8 fm
101.1 fm
101.8 fm
101.1 Mhz Fm
101.2 fm
101.8 fm
102.1 fm