Lirik lagu Lintang Sewengi - Ndarboy Genk
Lirik lagu Lintang Sewengi - Ndarboy Genk ( YouTube Ndarboy Genk)

Lirik Lagu Lintang Sewengi - Ndarboy Genk, Lintang Sewengi Cukup Sewengi Iki

1 Oktober 2020 20:15 WIB

Sonora.ID - Berikut lirik lagu 'Lintang Sewengi' yang dinyanyikan oleh Ndarboy Genk.

Yen Ono Salah Ning Uripku
Kulo Nyuwun Pangapuramu
Aku Sih Pingin Lanjut
Senajan Wis Kebacut
Tak Akoni Aku Sing Luput
 
Udan, Udano Sing Gede
Gelintirno Eluhku Iki
Gowono Mili Ojo Mbok Gowo Bali
Salahku Sing Wingi Uwis Tak Getuni
 
Bubar Ora Tak Baleni
Remuk Redam Ati Iki
 
Koyo Ngene Wong Kelangan
Rasane Ora Karuan
Mergo Salah Dalan
 
Reff :
             
 Lintang Sewengi
 Cukup Sewengi Iki
 Ra Bakal Tak Duweni
 Mung Ngeridu Ati
 Tresno Mung Sak Kedep Moto
 Kowe Teko Amung Dadi Gudo
 
            
 Gebyar Netromu
 Mung Pandelengan Semu
 Ngluluhke Atiku
 Ninggal Tatu Jeru
 Aku Lan Kowe Cukup 
 Cukup Sewengi Wae
 
Bubar Ora Tak Baleni
Remuk Redam Ati Iki
Koyo Ngene Wong Kelangan
Rasane Ora Karuan
Mergo Salah Dalan
 
Reff :
             
 Lintang Sewengi
 Cukup Sewengi Iki
 Ra Bakal Tak Duweni
 Mung Ngeridu Ati
 Tresno Mung Sak Kedep Moto
 Kowe Teko Amung Dadi Gudo
 
             
 Gebyar Netromu
 Mung Pandelengan Semu
 Ngluluhke Atiku
 Ninggal Tatu Jeru
 Aku Lan Kowe Cukup 
 Cukup Sewengi Wae
 Aku Lan Kowe Cukup 
 Cukup Sewengi Wae
 

Video Pilihan
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE
Laporkan Komentar
Terima kasih. Kami sudah menerima laporan Anda. Kami akan menghapus komentar yang bertentangan dengan Panduan Komunitas dan UU ITE.
92.0 fm
98.0 fm
90.4 fm
102.6 fm
93.3 fm
97.4 fm
98.9 fm
101.1 fm
96.0 fm
96.7 fm
99.8 fm
98.9 fm
98.8 fm
90.8 fm
97.5 fm
91.3 fm
94.4 fm
91.8 fm
102.1 fm
98.8 fm
95.9 fm
88.9 fm
101.8 fm
97.8 fm
101.1 fm
101.8 fm
101.1 Mhz Fm
101.2 fm
101.8 fm
102.1 fm