Lirik Lagu 'Sotya' Yang Ditulis Oleh Dru Wendra Wedhatama
Lirik Lagu 'Sotya' Yang Ditulis Oleh Dru Wendra Wedhatama ( youtube)

Lirik Lagu 'Sotya' Yang Ditulis Oleh Dru Wendra Wedhatama

18 Maret 2020 21:15 WIB

Sonora.ID - Berikut lirik lagu Sotya yang ditulis oleh Dru Wendra Wedhatama:

iki tulising kidungku

kanggo siro hapsarining kalbu

eseme kang manis madu

dasar ayu parasmu kang tanpo layu

nimas sasotyaning ati

yomung ndiko kang sawiji

langit bumi kang hanyekseni

nalikane ngucap janji ono lathi

yomung siji sesotyaku memanikku mung nimas wong ayu

panyuwunku mugo nimas ora lali marang janji setyamu

nanging kabeh kui muspro eling kalamun pupusing tresno

wes tak cobo nglalekke sliramu

nanging tak lali lali tan biso lali

iki tulising kidungku

kanggo siro hapsarining kalbu

eseme kang manis madu

dasar ayu parasmu kang tanpo layu

nimas sasotyaning ati

yomung ndiko kang sawiji

langit bumi kang hanyekseni

nalikane ngucap janji ono lathi

yomung siji sesotyaku memanikku mung nimas wong ayu

panyuwunku mugo nimas ora lali marang janji setyamu

nanging kabeh kui muspro eling kalamun pupusing tresno

wes tak cobo nglalekke sliramu

nanging tak lali lali tan biso lali

nanging tak lali lali tan biso lali

Video Pilihan
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE
Laporkan Komentar
Terima kasih. Kami sudah menerima laporan Anda. Kami akan menghapus komentar yang bertentangan dengan Panduan Komunitas dan UU ITE.
92.0 fm
98.0 fm
90.4 fm
102.6 fm
93.3 fm
97.4 fm
98.9 fm
101.1 fm
96.0 fm
96.7 fm
99.8 fm
98.9 fm
98.8 fm
90.8 fm
97.5 fm
91.3 fm
94.4 fm
91.8 fm
102.1 fm
98.8 fm
95.9 fm
88.9 fm
101.8 fm
97.8 fm
101.1 fm
101.8 fm
101.1 Mhz Fm
101.2 fm
101.8 fm
102.1 fm