Lirik Lagu 'Tak Ikhlasno' Yang Dipopulerkan Oleh Happy Asmara
Lirik Lagu 'Tak Ikhlasno' Yang Dipopulerkan Oleh Happy Asmara ( youtube)

Lirik Lagu 'Tak Ikhlasno' Yang Dipopulerkan Oleh Happy Asmara

27 Maret 2020 11:15 WIB

Sonora.ID - Berikut Lirik Tak Ikhlasno Yang Dipopulerkan Happy Asmara:

Sepine wengi iki ngeridu ati

Seng tansah kelingan sliramu, kowe ninggal aku

Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto

Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine

Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane, oh

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi

Tapi loro ati iki amergo dikhianati

Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e

Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto

Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine

Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi

Tapi loro ati iki amergo dikhianati

Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e

Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi

Tapi loro ati iki amergo dikhianati

Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e

Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Video Pilihan
KOMENTAR
92.0 fm
98.0 fm
90.4 fm
102.6 fm
93.3 fm
97.4 fm
98.9 fm
101.1 fm
96.0 fm
96.7 fm
99.8 fm
98.9 fm
98.8 fm
97.5 fm
91.3 fm
94.4 fm
91.8 fm
102.1 fm
95.9 fm
88.9 fm
101.8 fm
97.8 fm
101.1 fm
101.8 fm
101.1 Mhz Fm
101.2 fm
101.8 fm
102.1 fm