Lirik lagu Ditinggal Pas Sayang-sayange - Safira Inema
Lirik lagu Ditinggal Pas Sayang-sayange - Safira Inema ( YouTube)

Lirik Lagu Ditinggal Pas Sayang Sayange - Safia Inema, Piye Kabarmu Sayang

10 Juli 2020 22:15 WIB

Sonora.ID - Berikut lirik lagu 'Ditinggal Pas Sayang Sayange' yang dinyanyikan oleh Safira Inema.

Loro rasane ati nganti ra biso lali
Tresno tulus songko ati di laraniti
Kowe janji tresno tulus songko ati
Nyatane kowe nggawe loro ati

Piye kabarmu sayang opo kowe eling aku
Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
Kowe ninggal aku pas sayang sayange
Lungamu ninggal tatu ning atiku

Tatu ning atiku loro rasane
Nganti koyo di iris-iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange
Kowe mutus tresno cukup sakmene

Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno liyane

Video Pilihan
KOMENTAR
92.0 fm
98.0 fm
90.4 fm
102.6 fm
93.3 fm
97.4 fm
98.9 fm
101.1 fm
96.0 fm
96.7 fm
99.8 fm
98.9 fm
98.8 fm
97.5 fm
91.3 fm
94.4 fm
91.8 fm
102.1 fm
95.9 fm
88.9 fm
101.8 fm
97.8 fm
101.1 fm
101.8 fm
101.1 Mhz Fm
101.2 fm
101.8 fm
102.1 fm