Lirik Lagu ‘Tanpo Tresnamu’ Milik Denny Caknan
Lirik Lagu ‘Tanpo Tresnamu’ Milik Denny Caknan ( Instagram @denny_caknan)

Lirik Lagu 'Tanpo Tresnamu' Yang Dipopulerkan Oleh Denny Caknan

21 Agustus 2020 12:15 WIB

Sonora.ID - Berikut Lirik Lagu 'Tanpo Tresnamu' Yang Dipopulerkan Oleh Denny Caknan:

Biyen seneng

Bareng karo kowe

Biyen susah

Tetep karo kowe

Saiki wis bedo

Kowe ro wong liyo

Ngambyarno ngimpiku

Nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane

Kudu nerimo karo putusane

Sak tenane ati iki ora lilo

Yen nyawang sliramu

Nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu

Ngapusi roso atimu

Saiki aku dewe neng kene

Ming sepi tanpo tresnamu

Opo kudu pasrah kahanane

Kudu nerimo karo putusane

Sak tenane ati iki ora lilo

Yen nyawang sliramu

Nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu

Ngapusi roso atimu

Saiki aku dewe neng kene

Ming sepi tanpo tresnamu

Kepiye maneh caraku

Ngelalekno esem guyumu

Saiki aku dewe neng kene

Ming sepi tanpo tresnamu

Saiki aku dewe neng kene

Ming sepi tanpo tresnamu

Ming sepi tanpo tresnamu

Video Pilihan
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE
Laporkan Komentar
Terima kasih. Kami sudah menerima laporan Anda. Kami akan menghapus komentar yang bertentangan dengan Panduan Komunitas dan UU ITE.
92.0 fm
98.0 fm
90.4 fm
102.6 fm
93.3 fm
97.4 fm
98.9 fm
101.1 fm
96.0 fm
96.7 fm
99.8 fm
98.9 fm
98.8 fm
90.8 fm
97.5 fm
91.3 fm
94.4 fm
91.8 fm
102.1 fm
98.8 fm
95.9 fm
88.9 fm
101.8 fm
97.8 fm
101.1 fm
101.8 fm
101.1 Mhz Fm
101.2 fm
101.8 fm
102.1 fm