Lirik lagu 'Aku Ikhlas' (Yowes rapopo rasah digetuni)
Lirik lagu 'Aku Ikhlas' (Yowes rapopo rasah digetuni) ( )

Lirik Lagu 'Aku Ikhlas' (Yowes rapopo rasah digetuni) - Safira Inema

30 Desember 2020 19:15 WIB

Sonora.ID – Berikut ini lirik lagu 'Aku Ikhlas' (Yowes rapopo rasah digetuni) yang dinyanyikan oleh Safira Inema.

Aku nglakoni kabeh iki

Ikhlas seko ning ati

Nggo sliramu

Duh kang mas sepurane yen aku

Nggawe loro atimu

Aku ora menghargai

Koe sing gemati

Yowes rapopo rasah digetuni

Cukup aku ngerti perjuanganku

Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro

Aku ikhlas yen akhire

Kudu nompo loro iki

Tulung ojo koe ninggalke aku

Aku pengen ning sandingmu

Yowes rapopo rasah digetuni

Cukup aku ngerti perjuanganku

Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro

Aku ikhlas yen akhire

Kudu nompo loro iki

Tulung ojo koe ninggalke aku

Aku pengen ning sandingmu

Pancen iki dalane

Aku raiso nompo

Aku wis iso nerimo

Tapi aku sing ora lilo

Pengenmu kepie

Pengenku nyanding koe

Wes lalekke aku

Tak cobo nompo anane

Mungkin wis takdire

Kudu dikuatke

Nompo kenyataane

Aku ro koe

Pancen dudu jodone

Video Pilihan
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE
Laporkan Komentar
Terima kasih. Kami sudah menerima laporan Anda. Kami akan menghapus komentar yang bertentangan dengan Panduan Komunitas dan UU ITE.
92.0 fm
98.0 fm
90.4 fm
102.6 fm
93.3 fm
97.4 fm
98.9 fm
101.1 fm
96.0 fm
96.7 fm
99.8 fm
98.9 fm
98.8 fm
90.8 fm
97.5 fm
91.3 fm
94.4 fm
91.8 fm
102.1 fm
98.8 fm
95.9 fm
88.9 fm
101.8 fm
97.8 fm
101.1 fm
101.8 fm
101.1 Mhz Fm
101.2 fm
101.8 fm
102.1 fm