N.D.X A.K.A
N.D.X A.K.A ( )

Lirik Lagu ‘Apa Kabar Mantan’ yang Dipopulerkan Oleh NDX A.K.A

7 Mei 2021 13:15 WIB

Sonora.ID - Apa Kabar Mantan adalah salah satu single yang baru saja di rilis oleh NDX A.K.A. Single ini resmi di rilis pada 03 April 2021 melalui kanal youtube NDXAKA TV.

Hingga saat ini single ini telah disaksikan sebanyak 2,8 juta kali oleh para pengguna youtube.

Lirik Lagu ‘Apa Kabar Mantan’ yang Dipopulerkan Oleh NDX A.K.A:

apa kabar wong sing tau tak sayang

apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman

susah seneng janjine bebarengan

ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

atiku ra bakal serapuh kuwi

masalah percintaan tak pikir keri

masa lalu ra perlu tak baleni

teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

hei apa kabar mantanku sing tau ning atiku

kelingan ra karo aku sing tau ngisi atimu

mbiyen bubare mergo kowe ono sing liyane

waton minggal ninggal lungo aku sing ono ning kene

tangise ati iki mergo kowe sing njalari

bahagiaku hancur ketika tresno iki dibagi

cerita cinta sing tak bangun nganti tibo tangi

terima kasih luka ini, sekian ku pamit pergi

apa kabar wong sing tau tak sayang

apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman

susah seneng janjine bebarengan

ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

atiku ra bakal serapuh kuwi

masalah percintaan tak pikir keri

masa lalu ra perlu tak baleni

teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

raiso dibaleni, getun kuwi tibo mburi

kowe biyen ra kelingan po pas aku mbok larani

saiki kowe ngemis njaluk aku akon bali

yo sori sepurane ati iki wes ra sudi

saiki lungamu ora bakal tak gondheli

opo meneh ora mungkin nganti kowe tak tangisi

sementara tak ngene wae, aku dewe wani

matur sembah nuwun sanget sampun nate nglarani

mas kangmas sing sepurane tenan

mbiyen tau gawe atimu kelaran

tak kiro dek’e iki luwih sayang

jebul akhire tresnoku nggo dolanan

po ra kroso sampeyan tak kangeni

pengen dadi siji kabeh dibaleni

tulung ngertio isi ati iki

sumpah matiku ra bakal tak larani

apa kabar wong sing tau tak sayang

apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman

susah seneng janjine bebarengan

ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

atiku ra bakal serapuh kuwi

masalah percintaan tak pikir keri

masa lalu ra perlu tak baleni

teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

Video Pilihan
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE
Laporkan Komentar
Terima kasih. Kami sudah menerima laporan Anda. Kami akan menghapus komentar yang bertentangan dengan Panduan Komunitas dan UU ITE.
92.0 fm
98.0 fm
90.4 fm
102.6 fm
93.3 fm
97.4 fm
98.9 fm
101.1 fm
96.0 fm
96.7 fm
99.8 fm
98.9 fm
98.8 fm
90.8 fm
97.5 fm
91.3 fm
94.4 fm
91.8 fm
102.1 fm
98.8 fm
95.9 fm
88.9 fm
101.8 fm
97.8 fm
101.1 fm
101.8 fm
101.1 Mhz Fm
101.2 fm
101.8 fm
102.1 fm