Lirik Lagu Menungso Oratoto - Tekomlaku
Lirik Lagu Menungso Oratoto - Tekomlaku ( YouTube TEKOMLAKU OFFICIAL)

Lirik Lagu Menungso Oratoto - TEKOMLAKU, Pas Wingi Kowe Mblenjani

18 Oktober 2020 10:15 WIB
 
 

Sonora.ID - Berikut lirik lagu 'Menungso Oratoto' yang dinyanyikan oleh TEKOMLAKU. 

Cerito wingi tak tuliske dadi lagu
Mergo kahanane sing marai ngelu
Angin wengi sing nggregesi njero awak iki
Sing marai netes eluh ono pipi..
 
Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo..
 
Aku sing gemati.. aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati..
 
Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni 
Dasare kowe randue ati..
 
Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto..
 
Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo..
 
Aku sing gemati.. aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati..
 
Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati..
 
Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto..
 
Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati..
 
Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto..
Kowe kui cen menungso oratoto..
Kabeh iki mung marai crito loro..

Video Pilihan
KOMENTAR
92.0 fm
98.0 fm
90.4 fm
102.6 fm
93.3 fm
97.4 fm
98.9 fm
101.1 fm
96.0 fm
96.7 fm
99.8 fm
98.9 fm
98.8 fm
97.5 fm
91.3 fm
94.4 fm
91.8 fm
102.1 fm
95.9 fm
88.9 fm
101.8 fm
97.8 fm
101.1 fm
101.8 fm
101.1 Mhz Fm
101.2 fm
101.8 fm
102.1 fm