Lirik Lagu Kuatno Aku Yang Dipopulerkan Denny Caknan Feat ILUX ID
Lirik Lagu Kuatno Aku Yang Dipopulerkan Denny Caknan Feat ILUX ID ( Tangkap Layar)

Lirik Lagu Kuatno Aku Yang Dipopulerkan Denny Caknan Feat ILUX ID

27 September 2020 12:48 WIB

Sonora.ID - Berikut Lirik Lagu Kuatno Aku Yang Dipopulerkan Denny Caknan Feat ILUX ID:

Kowe sing mbiyen tau ning atiku

Sing tau nggawe seneng uripku

Saiki wis lungo disanding wong liyo

Mergo ra ono restune wong tuwo

Setiaku wis ra kurang-kurang

 

Sayangku ning kowe yo tenanan

Rasane abot nerimo kenyataan

Kepekso pisah mergo keadaan

Wis cukup, aku sadar diri

Tak dungo karo gedhe ati

 

Gusti, paringono kuat atiku iki

Kelangan wong sing paling tak sayangi

Gusti, paringono terang dalan uripku

Nerimo kahanane koyo ngene akhire

Gusti, kuatno aku

Setiaku wis ra kurang-kurang

Sayangku ning kowe yo tenanan

Ku rasane abot nerimo kenyataan

Kepekso pisah mergo keadaan

 

Wis cukup, aku sadar diri

Tak dungo karo gedhe ati

Gusti, paringono kuat atiku iki

Kelangan wong sing paling tak sayangi

 

Gusti, paringono terang dalan uripku

Nerimo kahanane koyo ngene akhire

Gusti, paringono kuat atiku iki

Kelangan wong sing paling tak sayangi

 

Gusti, paringono terang dalan uripku

Nerimo kahanane koyo ngene akhire

Gusti, kuatno aku

Gusti, kuatno aku

Video Pilihan
KOMENTAR
92.0 fm
98.0 fm
90.4 fm
102.6 fm
93.3 fm
97.4 fm
98.9 fm
101.1 fm
96.0 fm
96.7 fm
99.8 fm
98.9 fm
98.8 fm
97.5 fm
91.3 fm
94.4 fm
91.8 fm
102.1 fm
95.9 fm
88.9 fm
101.8 fm
97.8 fm
101.1 fm
101.8 fm
101.1 Mhz Fm
101.2 fm
101.8 fm
102.1 fm